Lejemålet

Tag turen fra Nyhavn op ad Bredgade, og I vil efter en kort slentretur nå til nummer 21. Træd indenfor i den lukkede gård, gå mod baghuset og snup trappen til tredje sal. Her finder I 138 kvartmeter lys lejlighed med nyere køkken og bad samt flotte lyse fyrtræsgulve. Træd indenfor i entréen hvor der er plads til overtøj og fodtøj. Uanset hvilket rum du går ind i herfra, vil du blive mødt af masser af dagslys fra bl.a. ovenlys- og veluxvinduer. Lejligheden rummet et stort køkken-alrum, to værelser, en stue og et badeværelse. Kig forbi og mærk stemningen på gaden og i boligen. Vi glæder os til at byde jer velkommen i jeres nye hjem.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Bredgade, byens berømte gade, der emmer af klassisk elegance tilsat charmerende boheme-atmosfære. Her er palæer og pulserende gader, butikker af alle slags – fra de små med specialiteter til de store med det hele – kendte kunsthandlere og berømte auktionshuse, hyggelige caféer og højbårne restauranter. Med lejlighed midt i den eftertragtede Frederiksstaden bliver du en del af et særligt nabolag med Amalienborg, Sankt Annæ Plads og Kongens Nytorv. Busser og Marmorkirken Metrostation finder du blot et stenkast derfra, men foretrækker du egen bil, er der p-pladser i Jeudans parkeringsanlæg i Dronningens Tværgade eller under Ofelia Plads.

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       19.000 kr.
Aconto energibidrag       1.500 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       20.500 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       228.000 kr.
Aconto energibidrag       18.000 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       246.000 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 7/1/2020

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Boliger i hjertet af København

Når huse er noget helt særligt, bliver de fredet. Og dem har Jeudan en del af. Det betyder, at de er født med sjæl. Og det er sjælen, der gør, at man føler sig hjemme, fra man træder ind af døren første gang.

Læs mere om vores boliger i København
Kontakt os på: 7010 6070