Lejemålet

Fra den travle Bredgade træder du ind i den rolige, nyrenoverede gård omkranset af hvide og gule huse. Her finder du Bredgade 33A med lamper på facaden. Tag trappen eller elevatoren til tredje sal. Her åbner du døren til 168,5 højloftede kvadratmeter med lyse plankegulve og store vinduer, som dagslyset strømmer igennem. Rumfordelingen giver dig rig mulighed for at indrette dit nye hjem, præcis som du drømmer om. Du får en stue med god plads til både sofa og spisebord, et køkken, tre soveværelser, en entre, et rummeligt badeværelse, et gæstetoilet og et rum med vaskesøjle. Kom forbi og indsnus atmosfæren i gaden, i gården og indenfor i dit nye hjem. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Hent prospekt

Området

Der er ingen smalle steder i Bredgade, når det gælder den unikke, levende Frederiksstads-atmosfære. Her er der plads til palæer og pulserende byliv. Her er butikker af alle slags, fra de små med specialiteter til de store med det hele. Her ligger kendte kunsthandlere og berømte auktionshuse, hyggelige caféer og højbårne restauranter. Og du bliver del af et helt særligt nabolag med Amalienborg, Kongens Nytorv og grønne Sankt Annæ Plads. Busser og Metro kører i pendulfart lige om gadehjørnet. Er du hellere selvkørende, finder du p-plads til bilen i Jeudan´s p-huse i Dronningens Tværgade eller under Ofelia Plads.

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       23.000 kr.
Aconto energibidrag       2.200 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       25.200 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       276.000 kr.
Aconto energibidrag       26.400 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       302.400 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 15. februar 2020

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070