Lejemålet

Går du med drømme om at flytte din familie ind i en bolig, hvor du hverken går på kompromis med albuerum, lys eller beliggenhed? Så tag turen til toppen af Bredgade 63 og slå dørene op til dit nye hjem. Her møder du 162 veldisponerede og lyse kvadratmeter. Går du igennem entréen og forbi det ene toilet, træder du ind i en rummelig stue med panoramavinduer og udgang til den store private tagterrasse. På tagterrassen er der rigeligt med plads til både loungeområde og spiseplads. Få trin ned af en lille trappe bliver et spritnyt køkken etableret, længere nede af gangen venter tre værelser og et badeværelse. De tre værelser kan indrettes som soveværelser eller kontor efter behov. Lejligheden er indbydende og luftig med sine hvide vægge og lyse lakerede plankegulve. Skal du bo på toppen af Bredgade? Vi glæder os til at byde dig velkommen hjem.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Bredgade, byens berømte gade, der emmer af klassisk elegance tilsat charmerende boheme-atmosfære. Her er palæer og pulserende gader, butikker af alle slags – fra de små med specialiteter til de store med det hele – kendte kunsthandlere og berømte auktionshuse, hyggelige caféer og højbårne restauranter. Med lejlighed midt i den eftertragtede Frederiksstaden bliver du en del af et særligt nabolag med Amalienborg, Sankt Annæ Plads og Kongens Nytorv. Busser og Marmorkirken Metrostation finder du blot et stenkast derfra, men foretrækker du egen bil, er der p-pladser i Jeudans parkeringsanlæg i Dronningens Tværgade eller under Ofelia Plads.

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       34.000 kr.
Beboerforeningskontingent       42 kr.
Aconto energibidrag       1.900 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       35.942 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       408.000 kr.
Beboerforeningskontingent       502 kr.
Aconto energibidrag       22.800 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       431.302 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. januar 2023

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070