Lejemålet

Går du med en drøm om at bo midt i Indre By i en stor og lys lejlighed? Så behøver du måske ikke drømme så meget længere. Går du ned af Dr. Tværgade, stopper op foran nummer 4 og går op til 3. sal møder du nemlig en lejlighed, der rummer alt det fine, praktiske – og ikke mindst din families ønsker. Dit nye hjem emmer af god plads og luftighed med sit fantastiske lysindfald, højt til loftet og store reelle rum. Boligen byder, med sine mange rum i varierende størrelser, på et utal af indretningsmuligheder, der passer til din families behov. Og mulighederne stopper ikke her - du kan nemlig tilkøbe en plads til bilen i Jeudans parkeringshus, der ligger i naboejendommen. Med andre ord skal du aldrig lede længe efter albuerum, byliv eller et sted at smide bilen når din adresse lyder ”Dr. Tværgade 4, 3. sal.” Lyder det som noget for dig og din familie? Lad os byde jer indenfor.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Dronningens Tværgade. Gaden er beliggende i smørhullet mellem Bredgade og Store Kongensgade – i hjertet af Frederiksstaden. Her er palæer og pulserende gader, butikker af alle slags – fra de små med specialiteter, til de store med det hele – kendte kunsthandlere og berømte auktionshuse, hyggelige caféer og højbårne restauranter. Og med bolig midt i den eftertragtede Frederiksstaden bliver du en del af et helt særligt nabolag med Amalienborg, Sankt Annæ Plads og Kongens Nytorv. Busser og metro finder du lige i nærheden. Mangler du parkering til din bil, er der ledige p-pladser i Jeudans parkeringshus i gården.

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       35.000 kr.
Aconto energibidrag       1.800 kr.
Aconto vand       750 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       37.550 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       420.000 kr.
Aconto energibidrag       21.600 kr.
Aconto vand       9.002 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       450.602 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. januar 2023

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070