Lejemålet

Går du og leder efter en unik bolig tæt på Kongens Nytorv og historiske Frederiksstaden? Så lad os byde dig indenfor på Dronningens Tværgade 8A. Træd ind og oplev de 178 højloftede og lyse kvadratmeter med gulve af smukt sildebensparket og fine stukdekorationer, der pryder de hvidmalede lofter. Din nye bolig består af to soveværelser – det ene med indbygget walk-in-closet, tre stuer en-suite, hvor den ene stue har altan ud mod Dronningens Tværgade samt skønt åbent samtalekøkken indrettet som køkken-alrum med kogeø og plads til spiseområde. Desuden har stuen fine gulddetaljer indgraveret i loftet, hvilket understreger den mondæne atmosfære. Velkommen indenfor.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Dronningens Tværgade. Gaden er beliggende i smørhullet mellem Bredgade og Store Kongensgade – i hjertet af Frederiksstaden. Her er palæer og pulserende gader, butikker af alle slags – fra de små med specialiteter, til de store med det hele – kendte kunsthandlere og berømte auktionshuse, hyggelige caféer og højbårne restauranter. Og med bolig midt i den eftertragtede Frederiksstaden bliver du en del af et helt særligt nabolag med Amalienborg, Sankt Annæ Plads og Kongens Nytorv. Busser og metro finder du lige i nærheden. Mangler du parkering til din bil, er der ledige p-pladser i Jeudans parkeringshus i gården.

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       29.000 kr.
Aconto energibidrag       2.250 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       31.250 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       348.000 kr.
Aconto energibidrag       27.000 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       375.000 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070