Lejemålet

Går du og leder efter en unik bolig tæt på Kongens Nytorv og det historiske Frederiksstaden? Så lad os byde dig indenfor på Dronningens Tværgade 8A. Træd ind og oplev de 289 højloftede og lyse kvadratmeter med gulve af smukt sildebensparket og fine stukdekorationer, der pryder de hvidmalede lofter, og hvor du fra din egen tagterrasse kan nyde udsigten over byens tage. Din nye bolig består af fire soveværelser, en stor stue med udsigt til Dronningens Tværgade samt et skønt åbent køkken fra Kustomhouse, iøvrigt med 2 ovne, der er indrettet som køkken-alrum med kogeø og plads til spiseområde. Desuden har boligen seperat bryggers med adgang spisestuen. Med elevator kan du nemt komme op på 3. sal, hvor du udover de 289 mondæne kvadratmeter får det bedste i Frederiksstaden lige om hjørnet. Velkommen til denne historiske ejendom fra 1878.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Dronningens Tværgade. Gaden er beliggende i smørhullet mellem Bredgade og Store Kongensgade – i hjertet af Frederiksstaden. Her er palæer og pulserende gader, butikker af alle slags – fra de små med specialiteter, til de store med det hele – kendte kunsthandlere og berømte auktionshuse, hyggelige caféer og højbårne restauranter. Og med bolig midt i den eftertragtede Frederiksstaden bliver du en del af et helt særligt nabolag med Amalienborg, Sankt Annæ Plads og Kongens Nytorv. Busser og metro finder du lige i nærheden. Mangler du parkering til din bil, er der ledige p-pladser i Jeudans parkeringshus i gården.

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       39.738 kr.
Aconto energibidrag       3.500 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       43.238 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       476.850 kr.
Aconto energibidrag       42.000 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       518.850 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. januar 2023

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070