Lejemålet

Velkommen til Esplanaden 46. Træd ind gennem det dekorative indgangsparti, og tag trappen op til 1. sal. Bliv mødt af de nyere istandsatte 302 herskabelige boligkvadratmeter med fine detaljer – alt fra sildebensparket til flotte stukdekorationer, der pryder de højloftede rum. Rum er der hele syv af, hvoraf fem med fordel kan benyttes som værelser. Desuden har din nye bolig et stort køkken-alrum med plads til spiseområde, to badeværelser, en større altan mod Esplanaden og Churchillparken samt en karnap med charmerende udsigt over Kastellet. Boligen byder på tons af indretningsmuligheder - perfekt til dig med en stor familie, der søger en central, men samtidig rolig beliggenhed. Vi glæder os meget til at byde dig velkommen indenfor.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Esplanaden. I nærområdet møder du palæer og pulserende gader, butikker af alle slags – fra de små med specialiteter, til de store med det hele – kendte kunsthandlere og berømte auktionshuse, hyggelige caféer og højbårne restauranter. Med lejemål midt i den eftertragtede Frederiksstaden, bliver du en del af et særligt nabolag med Amalienborg, Kastellet og Toldboden. Desuden er der et hav af transportmuligheder – busser kører i pendulfart om gadehjørnet, mens Østerport Station og Marmorkirken Metrostation ligger en kort slentretur derfra. Er du selvkørende, kan du finde ledige p-pladser i Jeudans parkeringshus i Dronningens Tværgade eller under Kvæsthusbroen ved Ofelia Plads.

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       42.000 kr.
Aconto energibidrag       3.500 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       45.500 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       504.000 kr.
Aconto energibidrag       42.000 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       546.000 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. juli 2021

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070