Lejemålet

Velkommen til Esplanaden 46. Træd ind gennem det dekorative indgangsparti, og tag trappen op til 3. sal. Bliv mødt af 300 herskabelige og højloftede boligkvadratmeter med flotte detaljer i mondæne Frederiksstaden. Boligen er nyistandsat – med nybehandlet gulve, pænt køkken til fine nye badeværelser. Rum er der hele syv af, hvoraf fem med fordel kan benyttes som værelser. Desuden har din nye bolig et stort køkken-alrum med plads til spiseområde, to store badeværelser, et gæstetoilet, brændeovn samt en karnap med charmerende udsigt over Kastellet. Boligen byder på tons af indretningsmuligheder - perfekt til dig med en stor familie, der søger en central, men samtidig rolig beliggenhed. Vi glæder os meget til at byde dig velkommen indenfor.

Hent prospekt

Området

Går du og drømmer om at bosætte dig i mondæne Frederiksstaden? Så er Esplanaden måske den rette placering. I nærområdet møder du palæer og pulserende gader, butikker af alle slags – fra de små med specialiteter, til de store med det hele – kendte kunsthandlere og berømte auktionshuse, hyggelige caféer og højbårne restauranter. Med bolig midt i den eftertragtede Frederiksstaden, bliver du en del af et særligt nabolag med Amalienborg, Kastellet og Toldboden. Desuden er der et hav af transportmuligheder – busser kører i pendulfart om gadehjørnet, mens Østerport St. og Marmorkirken Metrostation ligger en kort slentretur derfra. Foretrækker du bilen, er der p-pladser i vores nærliggende p-huse.

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       40.000 kr.
Aconto energibidrag       4.654 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       44.654 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       480.000 kr.
Aconto energibidrag       55.851 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       535.851 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. juni 2020

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070