Lejemålet

Har du nogensinde slentret gennem smukke, mondæne Frederiksstaden? Måske endda drømt om at bosætte dig og din familie her? Så er Fredericiagade 15 måske noget for dig. Træd ind gennem den farverige gård, og tag trappen op til 4. sal. Bliv øverst oppe mødt af hele 195 lyse boligkvadratmeter med fritliggende bjælker og hvidmalet gulve. Din nye bolig byder på et stort køkken-alrum med et snedkerkøkken fra Kustomhouse, hvor du med fordel kan indrette kontorplads. Rummet har desuden to altaner med placering ud til en stille gård. Hertil får du entré med garderobe, tre værelser med god skabsplads og to toiletter - det ene med bad, samt et separat rum med både vaskemaskine og tørretumbler. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Frederiksstaden, der emmer af klassisk elegance tilsat charmerende boheme-atmosfære. Her er palæer og pulserende gader, butikker af alle slags – fra de små med specialiteter, til de store med det hele. Området byder hertil på kendte kunsthandlere og berømte auktionshuse, hyggelige caféer og højbårne restauranter. Transportmuligheder skal du ikke lede længe efter – på Bredgade og St. Kongensgade kører busser i pendulfart i begge retninger, mens Marmorkirken Metrostation blot er en kort gåtur derfra. Og med bolig på den eftertragtede Fredericiagade bliver du en del af et helt særligt nabolag med Amalienborg, Sankt Annæ Plads og Kastellet.

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       28.000 kr.
Aconto energibidrag       1.600 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       29.600 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       336.000 kr.
Aconto energibidrag       19.200 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       355.200 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 7/1/2020

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Boliger i hjertet af København

Når huse er noget helt særligt, bliver de fredet. Og dem har Jeudan en del af. Det betyder, at de er født med sjæl. Og det er sjælen, der gør, at man føler sig hjemme, fra man træder ind af døren første gang.

Læs mere om vores boliger i København
Kontakt os på: 7010 6070