Lejemålet

Velkommen til Frederiksborggade. Gaden der løber fra Dronning Louises Bro og ind til Nørreport. Kom forbi nr. 20B, 3 sal til højre og slå døren op til fire soveværelser, to stuer en suite og et stort og nyt køkkenalrum. Her er der masser af plads til familielivet og alt det fører med sig. Din nye bolig er en ægte herskabslejlighed med højt til loftet, flotte vinduespartier med godt lysindfald, sildebensparket på gulvet og originale detaljer. For at tilpasse det travle familieliv, får du et stort badeværelse med ny sanitet, toilet og badekar samt et gæstetoilet. Lyder det som noget for dig og din familie? Vi glæder os til at byde velkommen hjem.

Hent prospekt

Området

Drømmer dig og din familie om at bo lige der, hvor I er tæt på både byliv, kunst, lys og luft? Så slå et smut forbi Frederiksborggade. Her finder I det hele lige om gadehjørnet: Indre By der bugner af butikker, caféer og restauranter - og to fine naboer i TorvehallerneKBH og Statens Museum for Kunst. Søerne og Kongens Have ligger blot en kort slentretur væk, mens busser, tog og metro kører i pendulfart fra Nørreport St. Din nye bolig er nem at komme til, men måske en smule sværere at komme fra, da området byder på et hav af muligheder.

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       31.000 kr.
Aconto energibidrag       3.100 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       34.100 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       372.000 kr.
Aconto energibidrag       37.200 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       409.200 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. december 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070