Lejemålet

Velkommen indenfor i jeres nye lejlighed på hele 159 kvm. Lige der, hvor byen summer af liv og københavnerstemningen. Øverst oppe bliver I mødt af en lys og rummelig lejlighed, hvor der på trods af den centrale beliggenhed, er roligt og behageligt. Her får I tre værelser, en hyggelig stue og et stort indbydende køkken-alrum, hvor der er plads til at vende dagens begivenheder over kødgryderne. Lejligheden har skråvægge, hvor loft og vægge er hvidmalede - mens gulve er af flot lyst parket. Lejligheden har netop fået helt nyt køkken og badeværelset er blevet opdateret. Til ejendommen tilhører en gård med mulighed for cykelparkering. Så med en placering på 5. sal, får du og din familie en lækker penthouselejlighed med beliggenhed over det københavnske byliv. Vi glæder os til at byde jer velkommen indenfor.

Hent prospekt

Området

Drømmer om at bo lige der, hvor du er tæt på både byliv, kunst, lys og luft? Så slå et smut forbi Frederiksborggade. Her finder du det hele lige om gadehjørnet: Indre By der bugner af butikker, caféer og restauranter, og to fine naboer i TorvehallerneKBH og Statens Museum for Kunst. Søerne og Kongens Have ligger blot en kort slentretur væk, mens busser, tog og metro kører i pendulfart lige forbi. Der er kun én udfordring ved at bo her - det bliver svært at vælge imellem de mange forskellige tilbud, der ligger lige foran din gadedør.

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       22.500 kr.
Aconto energibidrag       1.600 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       24.100 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       270.000 kr.
Aconto energibidrag       19.200 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       289.200 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070