Lejemålet

På 2. sal i Frederiksborggade 43 åbner I døren til 257 herskabelige, lyse og lækre kvadratmeter med et kig til Søerne. Vægge og lofter i boligen er hvide, der er højt til stukloftet, og dørene er fyldningsdøre. Her får i tre stuer-en-suite med flotte dobbeltdøre, tre soveværelser og tre altaner. Herudover finder I et dejligt nyt køkken, et rummeligt badeværelse med bruser og hårde hvidevarer samt et gæstetoilet. Din nye bolig rummer masser af plads til familielivet og alt hvad det indebærer med middagsselskaber i køkkenet og filmaftener i stuen. Kom forbi og mærk stemningen i gaden og forestil jer, hvordan I ønsker at indrette jer. Vi glæder os til at byde jer velkommen i jeres nye drømmebolig.

Hent prospekt

Området

Drømmer dig og din familie om at bo lige der, hvor I er tæt på både byliv, kunst, lys og luft? Så slå et smut forbi Frederiksborggade. Her finder I det hele lige om gadehjørnet: Indre By der bugner af butikker, caféer og restauranter - og to fine naboer i TorvehallerneKBH og Statens Museum for Kunst. Søerne og Kongens Have ligger blot en kort slentretur væk, mens busser, tog og metro kører i pendulfart fra Nørreport St. Din nye bolig er nem at komme til, men måske en smule sværere at komme fra, da området byder på et hav af muligheder.

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       34.000 kr.
Aconto energibidrag       1.350 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       35.350 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       408.000 kr.
Aconto energibidrag       16.200 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       424.200 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. august 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070