Lejemålet

Er du på jagt efter den helt rigtige bolig i hjertet af Indre by og nær Københavns smukke kanal? Så stop ved den fine, fredede ejendom Gammel Strand 40. Når du åbner døren til dette charmerende lejemål på 4. sal, bliver du mødt af en god møblerbar entré, klassiske franske døre, synlige bjælker og skråvægge. I din nye bolig er der et dejligt dagslys, to skønne stuer ud mod Gammel Strand, et hyggeligt køkken med god plads til et spisebord og to værelser. Hertil har du et badeværelse med bruser og vaskemaskine. Ved siden af den aflåste port får du dit navn på både navnepladen og dørtelefonen. Lyder det som noget for dig? Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor.

Hent prospekt

Området

Langs den brostensbelagte gade ligger smagfulde spisesteder, hyggelige cafeer og den moderne kunsthal, Kunstforeningen GL STRAND, som perler på en snor. Her er udsigt til kanalen, Thorvaldsens Museum og til at gøre en god forretning. Gammel Strand Metrostation ligger for enden, og det forventes at ca. 18.000 passagerer vil stå af og på her hver dag. Fra metroen tager det to minutter til Københavns Hovedbanegård, fire minutter til Østerport og fem minutter til Frederiksberg Allé. Og med Indre By med alle sine muligheder i baghaven, bidrager Gammel Strand til at bevare det historiske vingesus, som gør København til noget helt specielt. 

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       25.000 kr.
Aconto energibidrag       800 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       25.800 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       300.000 kr.
Aconto energibidrag       9.600 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       309.600 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Boliger i hjertet af København

Når huse er noget helt særligt, bliver de fredet. Og dem har Jeudan en del af. Det betyder, at de er født med sjæl. Og det er sjælen, der gør, at man føler sig hjemme, fra man træder ind af døren første gang.

Læs mere om vores boliger i København
Kontakt os på: 7010 6070