Lejemålet

Velkommen til den fredede ejendom Gammel Strand 40. Slå døren op til boligens charmerende og lyse 194 kvadratmeter på 4. sal, og bliv mødt af en stor møblerbar entré, klassiske franske døre, synlige bjælker, skråvægge og radiatorskjulere. Den fine og romantiske bolig er indrettet i samarbejde med dygtige indretningsarkitekt Karina van der Leeden. Her får du moderne indretning i tidens ånd, men med rødder tilbage i et moderne dansk møbeldesign, der giver sjæl og passer til de historiske rammer og den smukke udsigt. I din nye bolig er der en skøn stue og et værelse ud mod Gammel Strand og kanalen, et hyggeligt køkken med plads til spiseområde samt to yderligere soveværelser. Hertil har du et badeværelse med bruser og vaskemaskine. Lyder det som noget for dig? Vi giver dig en rabat på kr. 2.500 de første 6 måneder af lejeperioden, hvorefter er lejen kr. 25.000,- pr. måned. Ses vi?

Hent prospekt

Området

Langs den brostensbelagte gade ligger smagfulde spisesteder, hyggelige cafeer og den moderne kunsthal, Kunstforeningen GL STRAND, som perler på en snor. Her er udsigt til kanalen, Thorvaldsens Museum og til at gøre en god forretning. Gammel Strand Metrostation ligger for enden, og det forventes at ca. 18.000 passagerer vil stå af og på her hver dag. Fra metroen tager det to minutter til Københavns Hovedbanegård, fire minutter til Østerport og fem minutter til Frederiksberg Allé. Og med Indre By med alle sine muligheder i baghaven, bidrager Gammel Strand til at bevare det historiske vingesus, som gør København til noget helt specielt. 

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       22.500 kr.
Aconto energibidrag       800 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       23.300 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       270.000 kr.
Aconto energibidrag       9.600 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       279.600 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Boliger i hjertet af København

Når huse er noget helt særligt, bliver de fredet. Og dem har Jeudan en del af. Det betyder, at de er født med sjæl. Og det er sjælen, der gør, at man føler sig hjemme, fra man træder ind af døren første gang.

Læs mere om vores boliger i København
Kontakt os på: 7010 6070