Lejemålet

Med udsigt til Sankt Jørgens Sø og Det Ny Teater ligger en herlig bolig, som lige nu leder efter nye beboere til de skønne rammer. Her er blandt andet plads til børneværelse, stue, spisestue og soveværelse. Kvadratmeter er der hele 180 af, så der er et væld af muligheder for indretning og for at give boligen dit helt eget personlige præg. Desuden har dit måske kommende hjem et skønt køkken, et lækkert og moderne badeværelse og vaskesøjle, så du ikke skal bekymre dig om tøjvasken. Hele lejemålet er lyst med hvidmalede vægge og lyse gulve samt helt nyt køkken. Så vil du bo med byen omkring dig? På en attraktiv adresse mellem tre områder, som alle har noget forskelligt at byde på? Så lad os byde velkommen indenfor og vise frem.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Gammel Kongevej. En gade med både hjerterum, charme og hyggelige fortællinger. Eksempelvis fortællingen om, hvordan Gl. Kongevej fra 1562-1641 primært var forbeholdt de kongelige. På Gammel Kongevej – og parallelgaden Vesterbrogade - finder du et væld af butikker, caféer og flotte nichebutikker. Din nye bolig placerer dig lige dér i det åbne område, hvor Indre By bliver til Vesterbro. Boligen ligger lige ved Sankt Jørgens Sø – eller Sancti Jyrgenns Søø, som søen hed i 1530’erne. Transportmuligheder er der rigeligt af – busser kører i pendulfart lige foran din hoveddør, mens både Vesterport St. og Hovedbanegården er en kort gåtur derfra.

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       25.000 kr.
Aconto energibidrag       2.300 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       27.300 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       300.000 kr.
Aconto energibidrag       27.600 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       327.600 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. januar 2021

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070