Lejemålet

Drømmer du om at bosætte dig og din familie på hippe Vesterbro – med blot kort gåafstand til Indre By? Så tag et smut forbi Gammel Kongevej 29B. På 2. sal tv. finder du 205 lyse boligkvadratmeter med fin udsigt til pulserende Gammel Kongevej - skråt overfor Søerne. Din nye bolig har god rumfordeling med hele fem værelser - ideel til familiebolig. Her kan du med fordel indrette tre soveværelser samt en stor stue og spisestue – forbundet af franske dobbeltdøre. Desuden har boligen et veldisponeret snedkerkøkken, stort badeværelse med vaskesøjle samt et gæstetoilet ved entréen. Lyder det som noget for dig? Kom forbi, mærk stemningen og se mulighederne på Vesterbro. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Gammel Kongevej. En gade med både hjerterum, charme og hyggelige fortællinger. Eksempelvis fortællingen om, hvordan Gl. Kongevej fra 1562-1641 primært var forbeholdt de kongelige. På Gammel Kongevej – og parallelgaden Vesterbrogade - finder du et væld af butikker, caféer og flotte nichebutikker. Din nye bolig placerer dig lige dér i det åbne område, hvor Indre By bliver til Vesterbro. Boligen ligger lige ved Sankt Jørgens Sø – eller Sancti Jyrgenns Søø, som søen hed i 1530’erne. Transportmuligheder er der rigeligt af – busser kører i pendulfart lige foran din hoveddør, mens både Vesterport St. og Hovedbanegården er en kort gåtur derfra.

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       26.000 kr.
Aconto energibidrag       2.200 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       28.200 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       312.000 kr.
Aconto energibidrag       26.400 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       338.400 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. januar 2021

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070