Lejemålet

Slentrer I langs promenaden – som i øvrigt er helt fri for bebyggelse – så stop over for den flotte, røde bygning Havnegade 21 og se op. Helt deroppe på 4. sal venter jeres nye lejlighed på jer med en fantastisk udsigt over havnen og over til Christianshavn med dets pakhuse og Vor Frelsers Kirkes spir i solen. Heroppe kan I åbne døren ind til 194 lyse og lækre kvadratmeter med en moderne herskabelig atmosfære. Vægge og lofter er hvide, gulvet er blankt sildebensparket, og stuerne med stuk skaber stemning. I får tre stuer og tre værelser – et af dem er perfekt som hjemmekontor – et nyt dejligt køkken og et godt badeværelse med bruser. Kom forbi, tag en tur gennem lejligheden og forestil jer, hvordan I lige præcis vil indrette jer. Vi hjælper gerne med rengøring og vinduespudsning - i dette lejemål til et fast beløb kr. 3.755 pr. md. Vi glæder os til at byde jer velkommen i jeres drømmelejlighed

Hent prospekt

Området

Velkommen til havnefronten, dér hvor København åbner sig mod vandet og viser sig fra sin bedste side. Går I og drømmer om den helt rigtige lejlighed, der ligger lige dér, hvor I får både by, lys og luft? Så gå en tur ned ad Havnegade – eller endnu bedre: Tag en slentretur ned ad Havnegade. Den løber langs havnebassinet fra Nyhavn til Nationalbankens bygning. Hvor Flyvebådene i gamle dage ”lettede”, løber der nu en lang, åben promenade med bænke, grønt og en bred cykelsti – og som en luksus i Indre By: Havnegade er ensrettet, så det er ikke bilerne, der bestemmer. Fra Havnegade er der ikke langt til busser og metro fra Kongens Nytorv.

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       32.000 kr.
Aconto energibidrag       1.240 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       33.240 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       384.000 kr.
Aconto energibidrag       14.880 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       398.880 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070