Lejemålet

Slentrer I langs promenaden, så stop foran den flotte, røde bygning Havnegade 21. Helt oppe på 6. sal venter jeres nye taglejlighed med en fantastisk udsigt over havnen og til Christianshavn med dets pakhuse og Vor Frelsers Kirkes spir i solen. Åbn døren op til 208 lyse kvadratmeter med en moderne herskabelig atmosfære med blankt sildebensparket. Her får I to soveværelser – det ene er master-bedroom med eget badeværelse og walk-in-closet. Desuden er der et lækkert samtalekøkken, elevator, en tagterrasse, hele syv altaner og en unik stue, der er formet den kuppel, du kan se fra gaden. Vinduerne her vender ud mod Børsen og havnen, og har et ovenlysvindue, der giver et fantastisk lysindfald. Der findes ikke mange lejligheder i København som denne. Ses vi?

Hent prospekt

Området

Velkommen til havnefronten, dér hvor København åbner sig mod vandet og viser sig fra sin bedste side. Går I og drømmer om den helt rigtige lejlighed, der ligger lige dér, hvor I får både by, lys og luft? Så gå en tur ned ad Havnegade – eller endnu bedre: Tag en slentretur ned ad Havnegade. Den løber langs havnebassinet fra Nyhavn til Nationalbankens bygning. Hvor Flyvebådene i gamle dage ”lettede”, løber der nu en lang, åben promenade med bænke, grønt og en bred cykelsti – og som en luksus i Indre By: Havnegade er ensrettet, så det er ikke bilerne, der bestemmer. Fra Havnegade er der ikke langt til busser og metro fra Kongens Nytorv.

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       33.000 kr.
Aconto energibidrag       1.200 kr.
Aconto vand       300 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       34.500 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       396.000 kr.
Aconto energibidrag       14.400 kr.
Aconto vand       3.600 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       414.000 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. februar 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070