Lejemålet

Forestil dig din helt egen private tagterrasse på 20 kvm. midt i København, hvor du både kan have et lille udekøkken, plads til at grille eller nyde sommeren i fred og ro med udsigt over Christiansborg og kanalerne. Lyder det som sød musik i dine ører? Så lad os vise frem. Udover tagterrassen og den unikke placering i en historisk ejendom, der går under navnet Plougs Gård, får du hele 224 vaskeægte københavnerkvm. med udsigt over kanalen, Højbro Plads og Christiansborg. Boligen har to selvstændige indgange og består af et master bedroom med adgang til eget badeværelse og stor garderobe, yderligere tre værelser, to stuer, et rummeligt køkken, et ekstra badeværelse og et gæstetoilet. Vi hjælper gerne med rengøring og vinduespudsning - i dette lejemål til et fast beløb kr. 4.372 pr. md. Så vil du opleve byen på første parket? Så velkommen indenfor.

Hent prospekt

Området

I gamle dage slog byens blomster- og grønthandlere deres boder op på Højbro Plads og skabte rigtig markedsstemning. I dag er der liv og leben mellem pladsens ny-klassicistiske ejendomme med både butikker, caféer, restauranter og Metrostationen Gammel Strand – og midt i det hele sidder Absalon stadig rankt til hest midt på Højbro Plads. Den fine ejendom på Højbro Plads 21 ligger med udsigt til Gammel Strand, kanalerne og Christiansborg. Den emmer af historie – og særlige historier, for det var i den, at H.C. Andersen boede og skrev i 1870.

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       36.800 kr.
Aconto energibidrag       1.950 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       38.750 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       441.600 kr.
Aconto energibidrag       23.400 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       465.000 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. maj 2020

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070