Lejemålet

Du vil også blive inspireret – allerede når du træder ind i den brostensbelagte gård med de karismatiske gule facader. Tag elevatoren eller trappen direkte ind i din nyrenoverede bolig på 2. sal. Rå og raffineret med sine mange idylliske bjælker, ruminddeling og lysindfald. Værelser får du tre af – alle med adgang fra det store rum, som er hjertet i dit nye hjem. Det er nemlig her du kan indrette stue og stort køkken alrum. Og nu hvor vi er ved køkkenet, så kommer det med hårde hvidevarer fra Siemens og køkkenelementer fra HTH. Fra boligens hjerte har du også adgang til de to toiletter med dertilhørende bade. Vi glæder os til at byde dig indenfor. Billederne og plantegninger i prospektet er fra et lignende lejemål og ikke af selve lejemålet. Vi hjælper gerne med rengøring og vinduespudsning - i dette lejemål til et fast beløb kr. 3.981 pr. md.

Hent prospekt

Området

I gamle dage slog byens blomster- og grønthandlere deres boder op på Højbro Plads og skabte rigtig markedsstemning. I dag er der liv og leben mellem pladsens ny-klassicistiske ejendomme med caféer og butikker, restauranter og snart ny metrostation – og midt i det hele sidder Absalon stadig rankt til hest midt på Højbro Plads. Den fine ejendom på Højbro Plads 21 ligger med udsigt til Gl. Strand, kanalerne og Christiansborg. Den emmer af historie – og særlige historier, for det var i den, at H.C. Andersen boede og skrev i 1870.

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       24.000 kr.
Aconto energibidrag       1.700 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       25.700 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       288.000 kr.
Aconto energibidrag       20.400 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       308.400 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra Nu

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070