Lejemålet

Få trin bagom byens liv og puls, møder du Højbro Plads 21’s tilhørende gård, der i al sin gulkalkede og brostenbelagte pragt, forbereder dig på den charme og æstetik du vil møde i dit nye hjem. Med både elevator og trappe direkte ind i lejligheden kommer du nemt hjem - men boligens elegante detaljer vil gøre den svær at forlade igen. Du får på dine 198 kvadratmeter ikke kun tre værelser, rummeligt dobbelt bad/toilet, et køkken med elementer fra HTH. Du får også loftsbjælker der hjemligt indrammer boligens kerne, vægge iklædt stilfulde trælameller og lysindfald, der tilsammen bidrager til boligens særegne blanding af rå og raffineret. Kan du se dig selv bo midt i byens leben, med den ro denne bolig indbyder til? Lad os byde dig indenfor.

Hent prospekt

Området

I gamle dage slog byens blomster- og grønthandlere deres boder op på Højbro Plads og skabte rigtig markedsstemning. I dag er der liv og leben mellem pladsens nyklassicistiske ejendomme med caféer og butikker, restauranter og Metrostationen Gammel Strand – og midt i det hele sidder Absalon stadig rankt til hest midt på Højbro Plads. Den fine ejendom på Højbro Plads 21 ligger med udsigt til Gammel Strand, kanalerne og Christiansborg. Den emmer af historie – og særlige historier, for det var i netop denne ejendom, at H.C. Andersen boede og skrev i 1870.

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       25.000 kr.
Aconto energibidrag       1.500 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       26.500 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       300.000 kr.
Aconto energibidrag       18.000 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       318.000 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. december 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070