Lejemålet

Drømmer du og din familie om at bosatte jer i hjertet af Birkerød? Så er Hovedgaden 32 klart et besøg værd. Tag trappen op til 1. sal og bliv mødt af hele 148 lyse og rummelige boligkvadratmeter - perfekt til dig med den store familie. Din nye bolig byder på et stort køkken med plads til spiseområde samt fire værelser, hvoraf det ene har altan. Hertil får du et stort badeværelse med vaskemaskine, depotrum i kælderen og stor fælles tagterrasse. Lyder det som noget for dig? Kom forbi, mærk stemningen og se mulighederne for dig og din familie i Birkerød. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor og vise rundt.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Birkerød Hovedgade. Blot et stenkast fra din nye bolig finder du et væld af indkøbsmuligheder og byliv. Den hyggelige gågade byder nemlig på hele 40 butikker – alt fra dagligvarer og shopping til lokale caféer og restauranter. Hvis du og din familie ønsker fredelige omgivelser, kan I med fordel besøge de grønne områder ved Bistrup Hegn og Birkerød Sø. Ejendommen ligger desuden tæt på Birkerød Svømmehal og Furesø Golfklub. Transportmuligheder er der rigeligt af - er du i bil, byder Hovedgaden på gode parkeringsmuligheder lige i nærheden. Foretrækker tog eller bus, er det til at finde ved Birkerød Station, kun en kort gåtur derfra.

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       14.000 kr.
Aconto energibidrag       1.800 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       15.800 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       168.000 kr.
Aconto energibidrag       21.600 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       189.600 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 8/31/2020

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070