Lejemålet

Kør en tur igennem Hovedvejen og stop op foran nummer 90. Er du kendt i byen, kan du se, at matriklen har gennemgået en sand forvandling igennem den sidste tid. For hvor der før lå ældre industribygninger, finder du nu en helt nyopført ejendom med 24 lyse lejligheder på mellem 75 og 100 kvadratmeter. Den ideelle bolig for en single, et par eller for den studerende. Boligen fremstår lys og med dejlige hvidmalede vægge. Fra din nye bolig har du adgang til et fælles areal, hvor du kan slappe af eller få en hyggelig snak med dine naboer. Her er også plads til din bil. Vi glæder os til at byde dig velkommen til dit nye hjem.

Hent prospekt

Området

Glostrup er blevet kaldt Vestegnens naturlige midtpunkt. Dette prædikat passer perfekt både på grund af placeringen, og fordi byen byder på hele paletten: Her er gode institutioner, skoler samt flotte parker og skovarealer med højt til himlen. Hertil et væld af fritidstilbud og butikker med varer på alle hylder. Kommunen er også attraktiv for virksomheder, så her findes et stort udbud af arbejdspladser. Får du lyst til at tage en tur til København eller udforske andre dele af Hovedstadsområdet, er transportmulighederne mange. Motorvejen ligger lige om gadehjørnet, mens busser og tog kører i pendulfart igennem byen – i fremtiden får du tilmed en letbane. Det perfekte sted at bo, hvad enten du er ung, ældre eller midt imellem.

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       10.200 kr.
Aconto energibidrag       600 kr.
Aconto vand       400 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       11.200 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       122.400 kr.
Aconto energibidrag       7.200 kr.
Aconto vand       4.800 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       134.400 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. marts 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070