Lejemålet

Kør en tur igennem Hovedvejen og stop op foran nummer 92. Træd indenfor i din nye stuelejlighed med de store vinduer, lyse gulve og hvide vægge. Her får du i alt 75 reelle kvadratmeter fordelt på et køkken-alrum og stue i et – og derudover et værelse. Ideelt, hvad enten du ønsker at bo her alene eller sammen med din partner og måske jeres barn. Fra din nye bolig har du adgang til et fælles areal, hvor du kan slappe af eller få en hyggelig snak med dine naboer. Her er også plads til din bil. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Billeder i prospektet er af lejemålenes stand, og ikke af det specifikke lejemål.

Hent prospekt

Området

Glostrup er blevet kaldt Vestegnens naturlige midtpunkt. Dette prædikat passer perfekt både på grund af placeringen, og fordi byen byder på hele paletten: Her er gode institutioner, skoler samt flotte parker og skovarealer med højt til himlen. Hertil et væld af fritidstilbud og butikker med varer på alle hylder. Kommunen er også attraktiv for virksomheder, så her findes et stort udbud af arbejdspladser. Får du lyst til at tage en tur til København eller udforske andre dele af Hovedstadsområdet, er transportmulighederne mange. Motorvejen ligger lige om gadehjørnet, mens busser og tog kører i pendulfart igennem byen – i fremtiden får du tilmed en letbane. Det perfekte sted at bo, hvad enten du er ung, ældre eller midt imellem.

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       10.000 kr.
Aconto energibidrag       600 kr.
Aconto vand       400 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       11.000 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       120.000 kr.
Aconto energibidrag       7.200 kr.
Aconto vand       4.800 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       132.000 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. februar 2023

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070