Lejemålet

Lejligheden rummer to værelser, en stue i åben forbindelse med køkken og entre, et stort badeværelse samt fælles terrasse. Lejligheden er gennemlyst, ældrevenlig med elevator, ingen dørtrin mv. og der er mulighed for kabel-TV via TDC. Med terrasse og den sydvendte svalegang får du sol i dagstimerne og rig mulighed for at nyde nattens stjerner. Tag elevatoren til supermarkedet, Netto, i stueetagen, eller til parkeringspladsen. Værløse Bymidte er kun 5 minutters gang fra lejligheden.

Hent prospekt

Området

Med adresse i Værløse får du det bedste af alle verdner; en hyggelig, lokal by med gode indkøbsmuligheder, et par spisesteder og et godt udbud af både institutioner og sportsklubber. Her er du samtidig tæt på naturen – blandt andet Søndersø, Hareskoven og Furesø, der kun ligger en kort cykel- eller gåtur væk. Får du lyst til at tage en tur til hovedstaden, eller skal du besøge andre dele af landet, kan du også nemt komme til og fra. Toget går i pendulfart fra stationen midt i byen, mens vejnettet, der forbinder Nord-, Vest- og Sydsjælland, ligger lige om gadehjørnet. Velkommen til byen, der også er kendt for sin flyvestation.

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       13.800 kr.
Aconto vand       600 kr.
Aconto energibidrag       500 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       14.900 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       165.600 kr.
Aconto vand       7.200 kr.
Aconto energibidrag       6.000 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       178.800 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. juni 2020

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070