Lejemålet

Velkommen til Kirke Værløsevej 8. Tager du elevatoren eller trappen op til 1. sal og går ind ad døren til lejlighed 2, møder du dit nye hjem. Her finder du 110 veldisponerede kvadratmeter, der byder på stort køkken-alrum og to værelser, der kan indrettes som soveværelser eller hjemmekontor efter behov. Derudover er lejemålet udstyret med badeværelse der har separat bruseniche, væghængt toilet og god plads til vaskesøjle. Lejligheden virker rummelig og lys, med store vinduer i alle rum og sin egen udgang til den store fælles tagterrasse. De hvide vægge og det lyse trægulv giver et stilrent udtryk, der bare venter på at du flytter ind med dit personlige præg. Ejendommen har parkeringspladser og sydvendte svalegange med solskin i dagtimerne. Lejligheden er perfekt til den lille familie eller parret, der ønsker rolige rammer tæt på både natur og by. Lad os byde dig indenfor.

Hent prospekt

Området

Med adresse i Værløse får du det bedste af alle verdner; en hyggelig, lokal by med gode indkøbsmuligheder, et par spisesteder og et godt udbud af både institutioner og sportsklubber. Her er du samtidig tæt på naturen – blandt andet Søndersø, Hareskoven og Furesø, der kun ligger en kort cykel- eller gåtur væk. Får du lyst til at tage en tur til hovedstaden, eller skal du besøge andre dele af landet, kan du også nemt komme til og fra. Toget går i pendulfart fra stationen midt i byen, mens vejnettet, der forbinder Nord-, Vest- og Sydsjælland, ligger lige om gadehjørnet. Velkommen til byen, der også er kendt for sin flyvestation.

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       13.200 kr.
Aconto vand       600 kr.
Aconto energibidrag       500 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       14.300 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       158.400 kr.
Aconto vand       7.200 kr.
Aconto energibidrag       6.000 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       171.600 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. december 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070