Lejemålet

Kom med til Kirke Værløsevej, få minutters gang fra byens centrum, og stop op ved nr. 8 i den moderne, sorte ejendom. Tag trappen eller elevatoren op til 3. sal og slå døren op til dit nye hjem. Her får du en åben entre, et flot køkkenalrum og stue med store vinduespartier samt udgang til din egen altan. Her er der plads til loungemøbler, potteplanter og barnevogn. Boligen har 2 lyse og rummelige soveværelser, et badeværelse med separat bruseniche, væghængt toilet og god plads til vaskesøjle. Ejendommen har parkeringspladser og sydvendte svalegange med solskin i dagtimerne. Lyder det som noget for dig? Lad os byde dig indenfor til en fremvisning.

Hent prospekt

Området

Med adresse i Værløse får du det bedste af alle verdner; en hyggelig, lokal by med gode indkøbsmuligheder, et par spisesteder og et godt udbud af både institutioner og sportsklubber. Her er du samtidig tæt på naturen – blandt andet Søndersø, Hareskoven og Furesø, der kun ligger en kort cykel- eller gåtur væk. Får du lyst til at tage en tur til hovedstaden, eller skal du besøge andre dele af landet, kan du også nemt komme til og fra. Toget går i pendulfart fra stationen midt i byen, mens vejnettet, der forbinder Nord-, Vest- og Sydsjælland, ligger lige om gadehjørnet. Velkommen til byen, der også er kendt for sin flyvestation.

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       13.500 kr.
Aconto vand       600 kr.
Aconto energibidrag       500 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       14.600 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       162.000 kr.
Aconto vand       7.200 kr.
Aconto energibidrag       6.000 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       175.200 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. april 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Fandt du ikke det du ledte efter?

Opret en søgeagent med dine kriterier for dit kommende lejemål, så tager vi kontakt til dig, når vi finder et match.

Skriv dig op her
Kontakt os på: 7010 6070