Lejemålet

Her får I 268 meget veldisponerede kvadratmeter med højt til loftet og sildebensparket på gulvet. Væggene er hvide, i lofterne er der stuk og rosetter og vinduerne er høje og brede. Der er tre stuer en suite forbundet af franske glasdøre og hele 4 værelser. Det nye køkken byder på plads nok til både hverdagskvalitet og fest gastronomi. Lejligheden har stort badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler, et toilet i separat rum samt et mindre badeværelse ved entreen. Kom forbi og mærk, hvor hurtigt man kan føle sig rigtigt hjemme. Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Hent prospekt

Området

Elsker I Østerbro, men kan bare ikke undvære Indre By – eller omvendt? Vil I gerne have grønne områder og tog til tiden kun et minut væk? Og drømmer I om at sætte nøglen i døren til en stor, superlækker lejlighed og tilmed den herlige følelse af luksus hver dag? I finder hele pakken på Kristianiagade 3, 3. sal. Lige om hjørnet ligger Oslo Plads med den nye Metrostation, Østerport St. og Indre By. Fra lejligheden er der også kun få skridt til Kastellet og det grønne område bag Statens Museum for Kunst.

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       34.000 kr.
Aconto energibidrag       3.000 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       37.000 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       408.000 kr.
Aconto energibidrag       36.000 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       444.000 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra Nu

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070