Lejemålet

Velkommen til Kronprinsensgade 8, 3. sal – her finder du en drøm af en Københavner-lejlighed, der med hele 186 kvadratmeter har plads til det hele. Træd ind i det store, åbne køkkenalrum, der indeholder både køkkenø, spiseplads og dagligstue. Den rummelige, stilede lejlighed rummer desuden to værelser, herunder et soveværelse. Selve placeringen er heller ikke til at tage fejl af; vi befinder næsten så centralt i Indre By, som vi kan komme, men alligevel trukket tilbage fra Strøgets travle, pulserende liv. Med denne bolig kommer du desuden til at bo side om side med eksklusive tøjforretninger og designere, og det er ikke uden grund, at netop Kronprinsensgade også har tilnavnet den ”københavnske modegade”. Må vi byde dig indenfor? Så kontakt os i dag.

Hent prospekt

Området

Har du ofte slentret gennem det særlige og summende Indre Bykvarter mellem Pilestræde og Købmagergade og drømt om at bosætte dig her? At bo i attraktive omgivelser med byen omkring dig? Så tag et smut forbi Kronprinsensgade og sæt farten ned, når du går ned ad den. Her venter din nye bolig på dig. Den ligger super-centralt med tog og metro fra både Nørreport Station og Kongens Nytorv lige i nærheden. Og du har alt fra byens caféer, butikker, stormagasiner og Kongens Have inden for gå-afstand.

 

 

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       22.353 kr.
Aconto energibidrag       1.500 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       23.853 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       268.231 kr.
Aconto energibidrag       18.000 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       286.231 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070