Lejemålet

Træd ind igennem den hvide port i Kronprinsensgade nummer 8, og du bevæger dig fra travlhed til ro på blot få sekunder. Her ligger det charmerende, gule baghus og lyser hele gården op. Der er i denne historiske bygning, du finder din nye bolig. Hele 189 kvadratmeter fordelt på to etager, med hvide vægge, smukke, fritlagte bjælker og lyse plankegulve. Ideelt til børnefamilien eller til parret, der ønsker hjemmearbejdsplads eller blot stort albuerum. Mærk københavnerstemningen i lejligheden, mens du bevæger dig igennem entre, køkken, badeværelse, spisestue, stue med fransk altan på femte sal og på sjette sal to værelser og en repos med plads til en arbejdsplads. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i din nye drømmebolig.

Hent prospekt

Området

Har du ofte slentret gennem det særlige og summende kvarter mellem Pilestræde og Købmagergade, og drømt om en bolig her? At bo midt i Indre By med alle nødvendigheder tæt på? Så tag et smut forbi Kronprinsensgade 4. Her venter din drømmebolig nemlig på dig. Strøget, Magasin og Illum ligger lige om hjørnet, det samme gør hippe caféer og velsmagende restauranter, og ikke mindst grønne Kongens Have. Den offentlige transport finder du ved Kongens Nytorv, Gammel Strand Metro og Nørreport. Herfra kan du nemt tage metro, busser og S-tog i alle retninger.    

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       24.000 kr.
Aconto energibidrag       1.500 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       25.500 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       288.000 kr.
Aconto energibidrag       18.000 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       306.000 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min.3%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. oktober 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070