Lejemålet

Skal dit hjem være noget helt særligt? Med adresse på Lille Strandstræde 6A, 3. Sal, får du ikke kun en lejlighed tæt på alt det bedste Indre By har at byde på – du får også hele 223 kvadratmeter, to plan og unikke detaljer og en elegance, der ikke er til at tage fejl af. Når du træder ind i lejligheden, bliver du mødt af et stor åbent lokale, kun brudt af de blotlagte bjælker og skiftende niveauer. Her er der både plads til dagligstue, spisestue, køkken, loungeområde eller lige det der skal til for at du føler dig hjemme. Går man op ad trappen finder man hele tre rum, der kan indrettes til soveværelser eller hjemmekontor efter behov. Derudover får du et stort moderniseret badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler. De mange detaljer og den særlige stemning skal opleves – så ses vi?

Hent prospekt

Området

I Lille Strandstræde finder du det hele lige om gadehjørnet: Slentrer du mod syd i strædet, finder du billedskønne Nyhavn med Kongens Nytorv for enden, på vejen vil du støde på Champagne Bodegaen og bevæger du dig mod nord, ligger grønne Skt. Annæ Plads der kan føre dig ned til vandet ved Ofelia Plads. Strædet og nabolaget byder desuden på butikker med specialiteter og unika, kendte kunsthandlere, hyggelige cafeer og højbårne restauranter. Har du brug for at komme til og fra, kører Metro og busser i pendulfart lige forbi. Er du i bil, kan du finde p-plads til den i et af vores P-huse i enten Dronningens Tværgade eller under Ofelia Plads.

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       32.000 kr.
Aconto energibidrag       1.750 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       33.750 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       384.000 kr.
Aconto energibidrag       21.000 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       405.000 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070