Lejemålet

Velkommen til din nye herskabelige bolig på skønne Livjægergade 17. Her får du 229 lyse kvadratmeter fordelt på seks rum – perfekt til dig med den store familie. Boligen byder på fine stukdekorationer, der pryder de hvidmalede vægge og de højloftede værelser, sildebensparket, store rum og charmerende høje paneler. Værelser er der fire af i forskellige størrelser – det ene kan med fordel benyttes som kontor – skøn dagligstue og stor spisestue med fin udsigt til rolige Livjægergade. Desuden har dit nye hjem både elevator, entré, stort køkken, badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler samt gæstetoilet. Lyder det som noget for dig? Så tag et smut forbi. Vi glæder os til at byde dig og din familie velkommen og vise rundt.

Hent prospekt

Området

Har du drømt om at bo tæt på det hele? Tæt på butikker med varer på alle hylder, specialforretninger med alskens lækkerier og caféer i det lune hjørne. Og med Indre Bys puls og Nordhavns strand og klare vand inden for kort cykelafstand? Så er Livjægergade det bedste bud. Den 500 meter lange gade ligger centralt placeret som en sidegade til Classensgade og Kastelsvej tæt på Østerbrogade og den grønne Classens Have. Med busafgange i stribevis og tog i pendulfart fra Nordhavn Station og Østerport Station finder du nemt vej dertil. Snup en to-go-kaffe, gå en tur rundt i gaderne omkring Livjægergade og indsnus Østerbro-atmosfæren.

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       28.000 kr.
Aconto energibidrag       1.693 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       29.693 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       336.000 kr.
Aconto energibidrag       20.311 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       356.311 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. september 2020

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070