Lejemålet

Find vej til hjertet af Østerbro, her ligger Livjægergade 17. Træd indenfor i stuelejligheden på de 188 nyistandsatte kvadratmeter. Vægge og lofter er hvide, gulvet skinnende parket og kvadratmeterne veldisponerede. Du får to opholdsrum en-suite med god plads til at samle dine nærmeste omkring både spise- og stuebord. Derudover byder lejligheden på et stort soveværelse med walk-in closet, et mindre værelse samt et nyere køkken og hele to badeværelser – hertil nyere hårde hvidevarer over hele linjen. Kom forbi og mærk stemningen på gaden, i gården og i lejligheden. Vi glæder os til at byde dig velkommen i dit nye hjem.

Hent prospekt

Området

Har du drømt om at bo tæt på det hele? Tæt på butikker med varer på alle hylder, specialforretninger med alskens lækkerier og caféer i det lune hjørne. Og med Indre Bys puls og Nordhavns strand og klare vand inden for kort cykelafstand? Så er Livjægergade det bedste bud. Den 500 meter lange gade ligger centralt placeret som en sidegade til Classensgade og Kastelsvej tæt på Østerbrogade og den grønne Classens Have. Med busafgange i stribevis og tog i pendulfart fra Nordhavn Station og Østerport Station finder du nemt vej dertil. Snup en to-go-kaffe, gå en tur rundt i gaderne omkring Livjægergade og indsnus Østerbro-atmosfæren.

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       22.500 kr.
Aconto energibidrag       1.700 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       24.200 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       270.000 kr.
Aconto energibidrag       20.400 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       290.400 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. september 2021

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070