Lejemålet

Drømmer du om at bosætte dig i en skøn og historisk ejendom i hjertet af København? Tilbagetrukket på en stille gade, men stadig tæt på Indre Bys pulserende byliv? Så er de 127 luftige og nyistandsatte boligkvadratmeter på Niels Hemmingsens Gade 20 måske noget for dig? Træd indenfor på 2. sal og bliv mødt af din nye charmerende bolig med plankegulv, et smukt dagslys samt en ugeneret og nydelig grøn udsigt til Helligåndskirken. Boligen byder på et rummeligt lejemål med mulighed for alsidig indretning – fordelt på tre værelser. Hertil har du et stort nyt køkken-alrum med plads til at indrette spisestue, entré, nyt badeværelse, gæstetoilet samt et mindre brygges med vaskesøjle. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Hent prospekt

Området

Den farverige og idylliske Niels Hemmingsens Gade er en tidslomme i København. Gaden er opkaldt efter teolog og professor Niels Hemmingsen, som var præst ved Helligåndskirken omkring 1550. Ud over at være nabo til en kirke finder du alt, hvad et københavnerhjerte kan begære lige om gadehjørnet. I området kan du nyde en eftermiddagskaffe på Gråbrødre Torv, tage en tur på indkøb på Strøget eller Købmagergade. Måske foretrækker du at slentre ned i sidegaderne, hvor du finder små hyggelige caféer og butikker med det specielle på hylderne. Fra Niels Hemmingsens Gade er både metro, busser og S-tog desuden indenfor kort gåafstand.

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       19.000 kr.
Aconto energibidrag       1.000 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       20.000 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       228.000 kr.
Aconto energibidrag       12.000 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       240.000 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. oktober 2020

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070