Lejemålet

Drej ind i den rolige gård på Nikolaj Plads 25, og I finder opgangen til lejligheden, der ligger på første sal til højre. Boligen byder på 180, nyistandsatte og lyse kvadratmeter, der egner sig perfekt til både parret med og uden barn. Eller til bymennesket, som ønsker sig en lejlighed med meget plads at boltre sig på. I finder et rummeligt soveværelse med adgang til walk-in closet, samt mulighed for etablering af ekstra værelse, en skøn stue og et åben køkken-alrum. Derudover et stort badeværelse med brusekabine og et bryggers med masser af skabsplads. Kom forbi, mærk stemningen i gaden, i gården, i lejligheden og forestil jer, hvordan jeres møbler vil tage sig ud på de lyse hvidlakeret plankegulve. Vi glæder os til at byde jer velkommen i jeres nye drømmelejlighed.

Hent prospekt

Området

Med adresse på Nikolaj Plads får I det bedste af alle verdener. Foran indgangen til nummer 25 finder I de toppede brosten, der omkranser Nikolaj Kirke og udgør en af byens skønneste pladser. Slentrer I en tur rundt om det ene gadehjørne, til Københavns Kanal, inviterer området til afslapning – en stille stund på en bænk eller en forfriskning på en cocktailbar. Til højre for hoveddøren ligger Strøget med butikker, cafeer og spisesteder. Hovedbanegården og Kgs. Nytorv med tog og Metro finder I en kort gåtur væk, mens busser i pendulfart kører tæt forbi – klar til at bringe jer til og fra denne oase i byen.

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       21.700 kr.
Aconto vand       300 kr.
Aconto energibidrag       1.875 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       23.875 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       260.400 kr.
Aconto vand       3.600 kr.
Aconto energibidrag       22.500 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       286.500 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070