Lejemålet

Drej ind i gården på Nikolaj Plads 25, og I finder opgangen til lejligheden, der ligger på anden sal til højre. Boligen byder på 179 lyse kvadratmeter, der egner sig perfekt til både parret med og uden barn. Eller til bymennesket, som ønsker sig en lejlighed med meget plads at boltre sig på. I finder et rummeligt soveværelse med adgang til walk-in closet, en skøn stue og et åben køkken-alrum. Derudover et stort badeværelse med brusekabine og et vaskerum med masser af skabsplads. Kom forbi, mærk stemningen i gaden, i gården, i lejligheden og forestil jer, hvordan jeres møbler vil tage sig ud på de lyse hvidlakeret plankegulve. Vi glæder os til at byde jer velkommen i jeres nye drømmelejlighed.

Hent prospekt

Området

Med adresse på Nikolaj Plads får I det bedste af alle verdener. Foran indgangen til nummer 25 finder I de toppede brosten, der omkranser Nikolaj Kirke og udgør en af byens skønneste pladser. Slentrer I en tur rundt om det ene gadehjørne, til Københavns Kanal, inviterer området til afslapning – en stille stund på en bænk eller en forfriskning på en cocktailbar. Til højre for hoveddøren ligger Strøget med butikker, cafeer og spisesteder. Hovedbanegården og Kgs. Nytorv med tog og Metro finder I en kort gåtur væk, mens busser i pendulfart kører tæt forbi – klar til at bringe jer til og fra denne oase i byen.

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       22.600 kr.
Aconto vand       300 kr.
Aconto energibidrag       1.300 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       24.200 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       271.200 kr.
Aconto vand       3.600 kr.
Aconto energibidrag       15.600 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       290.400 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. januar 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070