Lejemålet

Det er tilladt at slå ud med armene, når I træder inden for i den højloftede og meget lyse lejlighed – og der er plads til at gøre det. I får 248 kvadratmeter perfekt fordelt på store, luftige rum. Vægge og lofter er hvide, gulvene er i træ og vinduerne er store og flotte. Der er et pragtfuldt, topmoderne køkken, to badeværelser – det ene med badekar, bruser og to håndvaske – dejlige, velplacerede stuer/værelser og hvor andre har et walk-in closet får I et stort påklædningsværelse. Kom og prøv det og oplev hele lejligheden, der vil give jer fornemmelsen af luksus hver dag. Vi glæder os til at byde jer velkommen inden for.

Hent prospekt

Området

Elsker I Østerbro, men kan bare ikke undvære Indre By – eller omvendt? Vil I gerne have grønne områder, tog, busser og metro kun et minut væk? Oslo Plads er ved at gennemgå en ansigtsløftning i forbindelse med Metro-byggeriet. Pladsen kommer til at emme af liv med brede fortove, træer og direkte adgang til Metrostationen. Overfor Oslo Plads ligger Østre Anlæg med Statens Museum for Kunst og mod øst finder du Kastellet.

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       32.500 kr.
Aconto energibidrag       1.300 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       33.800 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       390.000 kr.
Aconto energibidrag       15.600 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       405.600 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Boliger i hjertet af København

Når huse er noget helt særligt, bliver de fredet. Og dem har Jeudan en del af. Det betyder, at de er født med sjæl. Og det er sjælen, der gør, at man føler sig hjemme, fra man træder ind af døren første gang.

Læs mere om vores boliger i København
Kontakt os på: 7010 6070