Lejemålet

Går I og drømmer om en herskabelig bolig? Med en helt unik placering og tæt på byen? Så lad os byde indenfor på Østbanegade 1, st.th. Her er alt, hvad man forbinder med en herskabslejlighed på Østerbro fra starten af 1900-tallet. Velbevaret stuk i loftkanterne, flotte trægulve, hvide rum og ikke mindst højt til loftet. Her får I 4 rum fordelt som køkken alrum, 2 værelser og påklædningsværelse som også kan benyttes som soveværelse/kontor. Badeværelser er der 2 af, det ene er med badekar. Samtalekøkkenet er lyst og stort med blandt andet vinkøleskab. Velkommen indenfor.

Hent prospekt

Området

Elsker I Østerbro, men kan bare ikke undvære Indre By – eller omvendt? Vil I gerne have grønne områder, tog, busser og snart Metro kun et minut væk? Oslo Plads er ved at gennemgå en ansigtsløftning i forbindelse med Metro-byggeriet. Pladsen kommer til at emme af liv med brede fortove, træer og direkte adgang til Metrostationen. Overfor Oslo Plads ligger Østre Anlæg med Statens Museum for Kunst og mod øst finder du Kastellet.

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       28.500 kr.
Aconto energibidrag       2.600 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       31.100 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       342.000 kr.
Aconto energibidrag       31.200 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       373.200 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070