Lejemålet

Træd ind gennem det herskabelige indgangsparti i palæejendommen på Oslo Plads, som har fået det franskklingende navn Glacispalæet. Tag trappen eller elevatoren op til 4. sal og slå døren op til jeres nye hjem med ovenlysvinduer og masser af albuerum. Boligen er ideel til familielivet og alt hvad det indebærer. Her får I et stort bryggers med skabsvæg, to badeværelser og et gæstetoilet, to store værelser samt et stort master bedroom med walk-in-closet. I køkkenet er der desuden udgang til en lille altan, hvor udsigten over Østre Anlæg kan nydes. Lyder det som noget for jer? Så kom forbi til en fremvisning, mærk stemningen i området og forestil jer, hvordan det ville være at bo her.

Hent prospekt

Området

Oslo Plads har igennem de sidste år bragt sig i superligaen, hvad angår charmerende byrum. Oslo Plads byder desuden på tog, busser og Metro lige udenfor døren. Løbe- eller gåturen kan nydes i skønne og grønne Østre Anlæg eller på Kastellet. Langelinie og Den Lille Havfrue er heller ikke langt væk. Lige om gadehjørnet ligger det nyrenoverede butikscenter og Den Frie Udstilling. Østerbrogade er rig på butikker og små hyggelige caféer, mens centrum ligger lige fremme.

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       45.000 kr.
Aconto energibidrag       2.000 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       47.000 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       540.000 kr.
Aconto energibidrag       24.000 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       564.000 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. september 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070