Lejemålet

Lad os byde indenfor på Oslo Plads 14 i en usædvanligt høj stuelejlighed. Her får du 395 flotte boligkvadratmeter lige ved Østerport Station og med udsigt til Østre Anlæg. Ud mod Oslo Plads får du et stort køkkenalrum med nyt køkken fra Svane, og med plads til indretning af stue og derudover et værelse som kan bruges til kontor. Herfra kan du med rette følge med i trafikken og nyde det pulserende liv. Ønsker du mere ro kan du trække dig tilbage i den halvovale opholdsstue, eller et af de fire værelser, der vender ud mod gården. Desuden er boligen udstyret med to badeværelser – et med bruseniche og et med badekar - et gæstetoilet og et værelse der kan bruges til walk-in-closet. Her kan dine boligdrømme blive til virkelighed.

Hent prospekt

Området

Oslo Plads har igennem de sidste år bragt sig i superligaen, hvad angår charmerende byrum. Oslo Plads byder desuden på tog, busser og Metro lige udenfor døren. Løbe- eller gåturen kan nydes i skønne og grønne Østre Anlæg eller på Kastellet. Langelinie og Den Lille Havfrue er heller ikke langt væk. Lige om gadehjørnet ligger det nyrenoverede butikscenter og Den Frie Udstilling. Østerbrogade er rig på butikker og små hyggelige caféer, mens centrum ligger lige fremme.

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       48.500 kr.
Aconto energibidrag       2.100 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       50.600 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       582.000 kr.
Aconto energibidrag       25.200 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       607.200 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. september 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070