Lejemålet

Slentrer du ned ad Palægade, så stop op foran nummer 2. Her på 4. sal åbner du døren til hele 358 lyse nyistandsatte kvadratmeter. Her er højt til det smukke stukloft og skinnende sildebensparket i det meste af lejligheden, høje paneler, fyldningsdøre og dannebrogsvinduer. Kvadratmeterne er fordelt på et åbent køkken, to nyistandsatte badeværelser med toilet, et gæste toilet og et bryggers med vaskemaskine og tørretumbler og dertil et væld af indretningsmuligheder i resten af lejligheden, der tæller fem værelser, en spisestue og to stuer en suite. Ideelt til den store familie – eller til beboeren med ønsket om stort albuerum. Vi glæder os til at byde dig indenfor. Vi hjælper gerne med rengøring og vinduespudsning - i dette lejemål til et fast beløb kr. 5.106 pr. md.

Hent prospekt

Området

Palægade med sit knækkede gadeforløb emmer af historie og ikke mindst flot arkitektur. Gaden ligger som en velbesøgt smutvej mellem Bredgade og St. Kongensgade. Fra Palægade er du kun et stenkast fra et af københavnernes foretrukne byrum, Ofelia Plads – og kun få minutters gang fra det velbesøgte Kongens Nytorv, som med sine butikker, hyggelige spisesteder, kontorer og attraktioner tiltrækker et hav af mennesker hver eneste dag. Fra Kongens Nytorv kører busser og Metro i pendulfart, og mangler du en parkeringsplads til bilen, så kan du holde den i et af Jeudans parkeringsanlæg lige rundt om hjørnet.

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       44.750 kr.
Aconto energibidrag       3.800 kr.
Signalforsyning       144 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       48.694 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       537.000 kr.
Aconto energibidrag       45.600 kr.
Signalforsyning       1.732 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       584.332 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070