Lejemålet

Går du og leder efter en unik bolig tæt på Kongens Nytorv og historiske Frederiksstaden? Så lad os byde dig indenfor her på Palægade 4. Træd ind og oplev 257 højloftede kvadratmeter med stukdekorationer, som pryder de hvidmalede lofter. De mondæne stuer og værelser adskilles af store fyldningsdøre, der er med til at give boligen den historiske charme, som kendetegner Frederiksstaden. Boligen har fire rum, en stor opholdsstue, en skøn spisestue i midten, en entre med garderobe, to badeværelser, et vaske/depotrum og ikke mindst et rummeligt køkken. Kan du se dig selv bo her? Så viser vi meget gerne frem. Til info medfølger skabe og gardiner ikke i boligen.

Hent prospekt

Området

Palægade med sit knækkede gadeforløb emmer af historie og ikke mindst flot arkitektur. Gaden ligger som en velbesøgt smutvej mellem Bredgade og St. Kongensgade. Fra Palægade er du kun et stenkast fra havnefronten, hyggelige Nyhavn og et af københavnernes foretrukne byrum Ofelia Plads. Du er desuden kun få minutters gang fra Kongens Nytorv med sine mange butikker, hyggelige spisesteder og blomstrende virksomheder. Fra Kongens Nytorv kører busser og metro i pendulfart, og mangler du en parkeringsplads til bilen, så er der plads i et af vores parkeringsanlæg i Dr. Tværgade eller under Ofelia Plads.

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       41.000 kr.
Signalforsyning       144 kr.
Aconto energibidrag       2.205 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       43.349 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       492.000 kr.
Signalforsyning       1.732 kr.
Aconto energibidrag       26.460 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       520.192 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 15. september 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070