Lejemålet

Luksus og eksklusivitet kommer i mange former og varianter. En af dem er boligen på Palægade 6, 4. tv. Med udsigt over byens tagrygge ligger en sand perle, som med sine stukdekorationer og mange kvadratmeter er et pragteksemplar på en mondæn københavnerlejlighed. Boligen er på hele 337 lyse kvadratmeter og fordeler sig på et væld af rum, som bare venter på at blive indrettet med jeres møbler og personlige touch. Et af de rum, som bør nævnes, er stuen, som er et lille museum i sig selv med karnap ud mod Palægade og smukke stukdekorationer i loftet. Boligen har to toiletter og et stort badeværelse med badekar. Så har du København i hjertet? Så flyt ind i hjertet af København. Velkommen indenfor.

Hent prospekt

Området

Palægade med sit knækkede gadeforløb emmer af historie og ikke mindst flot arkitektur. Gaden ligger som en velbesøgt smutvej mellem Bredgade og St. Kongensgade. Fra Palægade er du kun et stenkast fra havnefronten, hyggelige Nyhavn og et af københavnernes foretrukne byrum Ofelia Plads – og kun få minutters gang fra Kongens Nytorv med sine butikker, hyggelige spisesteder og kontorer. Fra Kongens Nytorv kører busser og Metro i pendulfart, og mangler du en parkeringsplads til bilen, så er der plads i et af vores parkeringsanlæg lige rundt om hjørnet.   

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       42.000 kr.
Aconto energibidrag       2.300 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       44.300 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       504.000 kr.
Aconto energibidrag       27.600 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       531.600 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070