Lejemålet

Går I og pønser på at rykke teltpælene op og flytte familien ind til byen? I ønsker måske at spare tid på transport til og fra arbejde? Eller måske vil I, som mange andre københavnere, gerne opleve vores smukke og skønne hovedstad fra epicenteret af? Hvis det er tilfældet, så har vi måske den helt rigtige bolig for jer. Træd indenfor til 148 nyrenoverede boligkvadratmeter. Boligen har 3 værelser, en entré, et åbent og funklende nyt køkken-alrum og et badeværelse med nye fliser og sanitet. Så vil I bo i samme ejendom som kunstmaler Theodor Phillipsen? Eller på samme etage som kunstmaler Herman Vedel, der boede her på 2. salen fra 1925 til 1934? Så viser vi meget gerne frem. Vi hjælper gerne med rengøring og vinduespudsning - i dette lejemål til et fast beløb kr. 3.122 pr. md.

Hent prospekt

Området

Pilestræde emmer af historie og liv. Her finder du unikke tøjbrands, populære restauranter, hyggelige caféer, virksomme virksomheder og et navnkundigt bladhus, som tilsammen giver området sin helt egen puls. Selvom strædet er smalt, leder det dig videre til et bredt udvalg af muligheder: Strøget og Købmagergades butikker med varer på alle hylder samt byens bedste oase, Kongens Have, med statuer, staudebede og højt til himlen. Og offentlig transport? Det er en smal sag. Hop på enten bus, tog eller metro fra Nørreport Station, som findes kun en lille-go-kaffes tid væk. 

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       21.000 kr.
Aconto energibidrag       1.500 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       22.500 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       252.000 kr.
Aconto energibidrag       18.000 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       270.000 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Boliger i hjertet af København

Når huse er noget helt særligt, bliver de fredet. Og dem har Jeudan en del af. Det betyder, at de er født med sjæl. Og det er sjælen, der gør, at man føler sig hjemme, fra man træder ind af døren første gang.

Læs mere om vores boliger i København
Kontakt os på: 7010 6070