Lejemålet

Drømmer du om et hjemligt åndehul midt i Indre By? Så luk dørene op til din nye lejlighed på Pilestræde 35. På den fine ejendoms 3. sal møder du alt hvad en vaskeægte københavnerlejlighed har at byde på. De pæne trægulve og det gode lysindfald, bidrager til en imødekommende og hyggelig atmosfære i boligen. Der er udover stor stue, køkkenalrum, bryggers og badeværelse også to møblerbare værelser. Det store af soveværelserne ligger i ro og mag ud til gården, imens man på det lille kan nyde udsigten til stemningsfulde Pilestræde. Der kan i den store stue, imod egenbetaling, etableres et ekstra værelse. Kan du se dig selv bo bekvemt i den hyggelige lejlighed – og nemt midt i byen? Så lad os invitere dig indenfor og byde dig velkommen hjem.

Hent prospekt

Området

Pilestræde emmer af historie og liv. Her finder du unikke tøjbrands, populære restauranter, hyggelige caféer, virksomme virksomheder og et navnkundigt bladhus, som tilsammen giver området sin helt egen puls. Selvom strædet er smalt, leder det dig videre til et bredt udvalg af muligheder. Strøget og Købmagergades butikker med varer på alle hylder samt byens bedste oase, Kongens Have, med statuer, staudebede og højt til himlen. Offentlig transport er en smal sag. Hop på enten bus, tog eller metro fra Nørreport Station, som findes kun en lille to-go-kaffes tid væk. 

 

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       18.500 kr.
Aconto energibidrag       1.000 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       19.500 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       222.000 kr.
Aconto energibidrag       12.000 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       234.000 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. november 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070