Lejemålet

Går du og drømmer om den helt rigtige bolig til dig og din familie? Så lad os vise frem her på Reventlowsgade 8, 4. sal. Her får du 184 skønne og lyse kvadratmeter med en unik udsigt over Københavns Hovedbanegård. Boligen består af fire rum, hvoraf to af dem er oplagt til soveværelser. Du får en stor stue og en spisestue, som adskilles af de charmerende fyldningsdøre. Køkkenet har både emhætte, opvaskemaskine og alt, hvad man forventer af en moderne københavnerlejlighed. De mange kvadratmeter passer både til familien, som har brug for et børneværelse – men også til den enlige, som foretrækker lidt ekstra plads at boltre sig på eller har brug for et hjemmekontor. Lejemålet overtages med hvide vægge.

Hent prospekt

Området

Reventlowsgade er beliggende i det hippe og eftertragtede kvarter på Vesterbro. Her ligger hyggelige cafeer, restauranter og små nichebutikker som perler på en snor. Og med Kødbyen og Sønder Boulevard liggende i baghaven, er du altid opdateret på den nyeste gourmet og bedste kaffe. Hvis Reventlowsgade ikke umiddelbart ringer en klokke hos dig, så er det forståeligt. Men med en udsigt til vores velbesøgte Københavnske Hovedbanegård, har du måske besøgt gaden oftere, end du tror. Busser, metro og fjern- og regionaltog kører i pendulfart til alle dele af byen og Danmark. 

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       22.000 kr.
Aconto energibidrag       1.500 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       23.500 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       264.000 kr.
Aconto energibidrag       18.000 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       282.000 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. juli 2020

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070