Lejemålet

Boligen er istandsat med bla. flotte trægulve, nyt lækkert elementkøkken med alrum, nyt og flot flisebadeværelse med bruseafdeling samt nyt bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Beliggende øverst oppe med et fantastisk lysindfald fra de mange vinduespartier og med kig til den flotte himmel. En bolig som byder på mange gode stunder og muligheder. Vi tilbyder gratis parkering resten af året i vores parkerings hus på Dr. Tværgade.

Hent prospekt

Området

Velkommen til St. Kongensgade, byens berømte gade, som løber fra Esplanaden til Kgs. Nytorv. Gaden, der rummer både det stilfulde og det skæve byliv krydret med boheme-atmosfære. Fra caféer med fransk stemning og restauranter med kant til designerbutikker, kunsthandlere, butikker med det særlige og byens måske bedste avis- og bladforhandler. Med base i St. Kongensgade har du altid det hele lige om hjørnet: Knudepunktet Kongens Nytorv, nydelige Nyhavn og oplevelser på Ofelia Plads - hertil busser og metro ved Marmorkirken, blot et stenkast derfra. Foretrækker du egen bil, er der p-pladser i Jeudans p-hus i Dr. Tværgade. 

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       26.250 kr.
Aconto vand       341 kr.
Aconto energibidrag       1.500 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       28.091 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       315.000 kr.
Aconto vand       4.092 kr.
Aconto energibidrag       18.000 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       337.092 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. oktober 2020

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070