Lejemålet

Drømmer du og din familie om at bosætte jer i en fredet ejendom i hjertet af København? Slentrer du ned ad St. Kongensgade, så er nr. 81A klart et besøg værd. Her finder du 280 højloftede boligkvadratmeter beliggende i en høj stueetage. Din nye bolig har fem værelser – en stor stue med en fin gammel porcelænskamin, et værelse med udkig til St. Kongensgade, og tre værelser med udkig til et hyggeligt gårdmiljø. Desuden har boligen entré med indbygget garderobe, nyt køkken med plads til spiseområde, stort og nyt badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler samt et gæstetoilet. Kan du se dig selv bo her? Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor og vise rundt.

Hent prospekt

Området

Velkommen til St. Kongensgade, byens berømte gade, som løber fra Esplanaden til Kgs. Nytorv. Gaden, der rummer både det stilfulde og det skæve byliv krydret med boheme-atmosfære. Fra caféer med fransk stemning og restauranter med kant til designerbutikker, kunsthandlere, butikker med det særlige og byens måske bedste avis- og bladforhandler. Med base i St. Kongensgade har du altid det hele lige om hjørnet: Knudepunktet Kongens Nytorv, nydelige Nyhavn og oplevelser på Ofelia Plads - hertil busser og metro ved Marmorkirken, blot et stenkast derfra. Foretrækker du egen bil, er der p-pladser i Jeudans p-hus i Dr. Tværgade. 

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       29.800 kr.
Signalforsyning       521 kr.
Aconto energibidrag       2.333 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       32.654 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       357.600 kr.
Signalforsyning       6.257 kr.
Aconto energibidrag       28.000 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       391.857 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. juni 2020

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070