Lejemålet

Drømmer du og din familie om at bosætte jer i en fredet ejendom i hjertet af København? Slentrer du ned ad St. Kongensgade, så er nr. 81A klart et besøg værd. Her finder du 280 højloftede boligkvadratmeter beliggende i en høj stueetage. Din nye bolig har fem værelser – en stor stue med en fin gammel porcelænskamin, et værelse med udkig til St. Kongensgade, og tre værelser med udkig til et hyggeligt gårdmiljø. Desuden har boligen entré med indbygget garderobe, nyt køkken med plads til spiseområde, stort og nyt badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler samt et gæstetoilet. Kan du se dig selv bo her? Vi hjælper gerne med rengøring og vinduespudsning - i dette lejemål til et fast beløb kr. 4.462 pr. md. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor og vise rundt.

Hent prospekt

Området

Velkommen til St. Kongensgade, byens berømte gade, som løber fra Esplanaden til Kgs. Nytorv. Gaden, der rummer både det stilfulde og det skæve byliv krydret med boheme-atmosfære. Fra caféer med fransk stemning og restauranter med kant til designerbutikker, kunsthandlere, butikker med det særlige og byens måske bedste avis- og bladforhandler. Med base i St. Kongensgade har du altid det hele lige om hjørnet: Knudepunktet Kongens Nytorv, nydelige Nyhavn og oplevelser på Ofelia Plads - hertil busser og metro ved Marmorkirken, blot et stenkast derfra. Foretrækker du egen bil, er der p-pladser i Jeudans p-hus i Dr. Tværgade. 

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       27.900 kr.
Aconto energibidrag       2.333 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       30.233 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       334.800 kr.
Aconto energibidrag       28.000 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       362.800 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 15. juli 2020

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Boliger i hjertet af København

Når huse er noget helt særligt, bliver de fredet. Og dem har Jeudan en del af. Det betyder, at de er født med sjæl. Og det er sjælen, der gør, at man føler sig hjemme, fra man træder ind af døren første gang.

Læs mere om vores boliger i København
Kontakt os på: 7010 6070