Lejemålet

Har du altid drømt om at bo på Christianshavn? At bo tæt på Indre By, men stadig have ro og luft omkring dig? Så tag et smut forbi St. Søndervoldstræde 9. Kom med op på 2. sal og træd indenfor i den lyse stue. I forlængelse heraf finder du et flot køkkenalrum med helt nyt køkken fra Svane, hvor der er god plads til hyggelige middagsselskaber og filmaftener. De to soveværelser har et godt lysindfald, det ene vender ud mod den rolige gade og det andet mod gården. Badeværelset er udstyret med væghængt toilet og en rummelig bruseniche. Christianshavns Kanal ligger lige rundt om hjørnet, det samme gør metroen. Vi glæder os til at byde dig inden for i dit nye hjem.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Christianshavn. Her kommer du til at bo i en historisk del af København, der har undergået en stor forvandling gennem de seneste 50 år. Her ligger der farverige ejendomme og husbåde langs de hyggelige kanaler. Der er masser af indkøbsmuligheder, små caféer og lækre spisesteder i nærområdet, heriblandt Broens Gadekøkken. Forbindelserne til resten af København er gode, med Inderhavnsbroen, der tager dig lige til Kongens Nytorv, Knippelsbro, Langebro og Christianshavn Metro lige om hjørnet. Bydelen tilbyder det hele til dig, der elsker liv og puls, men også værdsætter den ro og æstetik, som de omkransende kanaler er med til at skabe.

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       21.500 kr.
Aconto energibidrag       1.800 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       23.300 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       258.000 kr.
Aconto energibidrag       21.600 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       279.600 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. august 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070