Lejemålet

Tag en slentretur gennem gaden, indånd stemningen, stop foran Toldbodgade 41 og tag op til 4. sal. Den helt rette højde for en god udsigt til både himmel og havn. Træd indenfor i jeres nye lejlighed – som har et kunstnerisk strejf. Lejligheden har nyslebne trægulve og nymalede vægge. Fordelt på en skøn stue, hvor I kan samle venner og bekendte til hyggelige stunder, et køkkenalrum, toilet- og badefaciliteter. Fra soveværelset kan I stå op til udsigt over havnen og finde dagens outfit i værelsets walk-in closet. Har I brug for at parkere bilen, tilbyder vi leje af P-pladser i parkeringshuset under Ofelia Plads. Vi glæder os til at byde jer velkommen i jeres nye hjem.

Hent prospekt

Området

Velkommen til et af byens smørhuller! Vi befinder os i Frederiksstaden, hvor Toldbodgade løber fra livlige Nyhavn til statelige Amaliegade parallelt med Amaliegaven og havnefronten. Den nye Ofelia Plads og det evig grønne Kastellet ligger lige i nærheden. Det samme gør Bredgade med sine caféer og kunsthuse, St. Kongensgade med alt, hvad der er brug for til at købe ind eller gå ud, og Kongens Nytorv med busser og Metro. Og hele området omkring Toldbodgade lægger op til at nyde det på to ben eller to hjul.

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       16.000 kr.
Aconto energibidrag       750 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       16.750 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       192.000 kr.
Aconto energibidrag       9.000 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       201.000 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 7/1/2020

Boliger i hjertet af København

Når huse er noget helt særligt, bliver de fredet. Og dem har Jeudan en del af. Det betyder, at de er født med sjæl. Og det er sjælen, der gør, at man føler sig hjemme, fra man træder ind af døren første gang.

Læs mere om vores boliger i København
Kontakt os på: 7010 6070