Lejemålet

Den første rundtur i jeres kommende lbolig bør være langsom og nydende. For de 135 lyse og højloftede kvadratmeter er den perfekte blanding af smukke, rene linjer, lækre detaljer og dæmpet elegance. Her er store vinduer med masser af dagslys, hvide vægge og lofter, lakerede trægulve, indbyggede skabe i både gang og soveværelser. I får et stort køkken/alrum med Quooker og hårde hvidevarer fra Gaggenau og plads til både spisebord, sofa og samvær, to soveværelser – eller et soveværelse og et kontor/arbejdsrum – og lækkert badeværelse med vaskesøjle. I får også privat kælderrum og egen andel af tagterrasse, der bringer jer helt op på toppen af byen. Vi glæder os til at byde jer velkommen i jeres drømme lejlighed.

Hent prospekt

Området

Velkommen til et af byens smørhuller! Vi befinder os i Frederiksstaden, hvor Toldbodgade løber fra livlige Nyhavn til statelige Amaliegade parallelt med Amaliegaven og havnefronten. Den nye Ofelia Plads og det evig grønne Kastellet ligger lige i nærheden. Det samme gør Bredgade med sine caféer og kunsthuse, St. Kongensgade med alt, hvad der er brug for til at købe ind eller gå ud, og Kongens Nytorv med busser og Metro. Og hele området omkring Toldbodgade lægger op til at nyde det på to ben eller to hjul.

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       19.500 kr.
Aconto energibidrag       1.000 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       20.500 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       234.000 kr.
Aconto energibidrag       12.000 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       246.000 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 15. juli 2020

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070